Beton verbeteren

Wij stellen producenten van stortklaar beton, geprefabriceerde betonelementen en betonwaren hoogwaardige en betrouwbare producten ter beschikking. Voor architecten en planners wereldwijd geven wij nieuwe mogelijkheden om veeleisend en rendabel te bouwen. Wij helpen ze daarmee om beton in elk opzicht te verbeteren.

Nieuwe perspectieven creëren

Met onze moderne productsystemen die op de betreffende toepassing zijn toegespitst, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en productie van beton en betonproducten verbeteren en de verwerking en nabehandeling eenvoudiger wordt.

 

Waar u ook werkzaam bent in de betonindustrie, kunt u vertrouwen op de vakkundigheid van onze betonspecialisten. Zij houden rekening met al uw individuele wensen en verzekeren dat uw project in elk opzicht slaagt.

Omvangrijk assortiment voor de betonproductie

Gaat het om beginsterkte, eindstevigheid, dichtheid, bestendigheid, oppervlaktegesteldheid of verwerking? Met onze hulpstoffen kunt u elk kenmerk van beton gericht bereiken. Onze nabehandelingsmiddelen beschermen het vers beton tegen uitdrogen. Onze scheidingsmiddelen zorgen ervoor dat het beton op optimale wijze losraakt van de bekisting en er hoogwaardige betonoppervlakten worden gerealiseerd. Als er tijdens het transport of op de werf beschadigingen optreden, bieden wij een uitgebreid programma betoncosmetica aan, waarmee deze kunnen worden verholpen.

Expertise

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123