De beste oplossingen voor bovengrondse werken toepassen

Er bestaan talloze vereisten voor het construeren en gebruiken van bovengrondse werken. Een naadloos proces, rendabiliteit en de kwaliteit van een constructie- of reparatiemaatregel spelen een grote rol. Al in de plannings- en aanbestedingsfase ondersteunen onze adviseurs opdrachtgevers, architecten en planners en helpen ze om de beste oplossing voor hun toepassingen te vinden.

Uitgebreide service en hoogwaardige oplossingen

Onze adviseurs zijn regelmatig aanwezig op de bouwplaats om snel en flexibel te kunnen reageren op uw vereisten en uitdagingen. Indien gewenst, begeleiden ze ook de verwerkers bij de implementatie op locatie en stellen zo het succes van de toepassing veilig.

 

Vertrouw op onze hoogwaardige oplossingen en op onze vakkundige adviseurs. Verschaf uzelf de noodzakelijke zekerheid over uw maatregel.

Gespecialiseerde productsystemen voor afdichting, bescherming en reparatie

Onze partners die actief zijn in de bovengrondse werken, bieden wij gespecialiseerde productsystemen voor afdichting, bescherming en reparatie van commerciële gebouwen en woningen. Daartoe behoren doeltreffende bitumineuze en bitumenvrije afdichtsystemen en zeer bestendige, efficiënte coatings voor vloeren, wanden en plafonds, net als dekvloersystemen, pleisterwerk en mortel. Ook voor de instandhouding van historische gebouwen beschikken wij over een grote reeks speciale productsystemen, waarmee de waardevolle bouwmaterie permanent wordt beschermd tegen water en schadelijke zouten en hun waarde langdurig wordt zeker gesteld.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123