Snel leggen van een industriële vloer

10.04.2019

Het aanbrengen van industriële vloercoatings onder werktijd gaat altijd gepaard met het risico van oponthoud. Dat kan productie-uitval en vertragingen in de levering veroorzaken. Met de krachtige coating MC-DURTopSpeed kunnen industriële vloeren (binnen) en andere oppervlakken (buiten) binnen enkele uren van een nieuwe laag worden voorzien en weer volledig worden belast.
De razendsnelle industriële vloercoating

De eersteklas coating MC-DUR TopSpeed maakt het nu op betrouwbare wijze mogelijk om te doen, wat tot nog toe met heel veel moeite of helemaal niet te bereiken was: het veilig en snel aanbrengen van een coating, zelfs bij lastige omgevingsomstandigheden, zoals lage temperaturen (verwerking vanaf 2 °C), een hoge luchtvochtigheid en vocht in de ondergrond.
Veilig plannen en supersnel aanbrengen dankzij de KineticBoost-Technology®

"TopSpeed" wil zeggen dat er naast een hoge slijtvastheid ook sprake is van een versnelde uitharding: alle systeemcomponenten maken gebruik van de werking van het vocht in de omgeving en zetten dit om in een extra, versnelde uithardingsreactie. Deze gemodificeerde, gecombineerde reactie zorgt voor een zeer sterke hechting op alle gebruikelijke betonnen ondergronden en dekvloeren. En zorgt bovendien voor een topwaarde qua slijt- en krasvastheid.

 

Besparingsmogelijkheden door tijdwinst

  • Minimale invloed op de bedrijfsactiviteiten
  • Uitvoerbaar onder werktijd
  • UV-bestendig
  • Zeer krasvaste oppervlakken
  • Positieve beoordeling door de Duitse AgBB voor toepassing in binnenruimten
  • Antislipvermogen afzonderlijk in te stellen
  • Brandclassificatie Bfl s-1
  • Bevat geen siliconen

In de kortst mogelijke tijd een variabele en individuele vormgeving van het oppervlak 

Van standaardvloeren en antislip-vloeren, via kleurkwartsvloeren en mozaïekvloeren tot en met matte en glanzende oppervlakken – met MC-DUR TopSpeed is dit allemaal mogelijk, èn wordt het veel eenvoudiger. Het systeemproduct MC-DUR TopSpeed M kan in een keer als afdichting en tegelijkertijd als matte laag worden aangebracht. Glanzende oppervlakken kunnen al even snel met MC-DUR TopSpeed T worden gerealiseerd. Of het nu om gemeenschappelijke ruimten, om gangen of om representatieve zones gaat: het gebruik van decoratievlokken of kleurenkwarts in kleurrijke TopSpeed-coatings biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor de vormgeving.

 

Het multifunctionele systeem 

Van coating van betonnen vloeren via de bewerking van oude lagen tot en met markeringen - door de zeer goede hechting op minerale ondergronden en oude lagen zijn er nauwelijks beperkingen voor de toepassingsmogelijkheden van MC-DURTopSpeed. De buitengewoon bestendige oppervlakken zijn bij uitstek geschikt voor magazijnen, productiezones, parkeerplaatsen of wegdekken.


Meer weten? 

Neem dan rechtstreeks contact met ons op:

info@mc-bouwchemie.nl

Tel. +31 344 633700

 

Met de krachtige coating MC-Floor TopSpeed kunnen industriële vloeren (binnen) en andere oppervlakken (buiten) binnen enkele uren van een nieuwe laag worden voorzien en weer volledig worden belast.
Met de krachtige coating MC-Floor TopSpeed kunnen industriële vloeren (binnen) en andere oppervlakken (buiten) binnen enkele uren van een nieuwe laag worden voorzien en weer volledig worden belast.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123