De nieuwe oppervlakteafwerking voor dekvloeren

11.07.2018

De productfamilie bestaat uit de lazuur MC-Estrifan Color, de gekleurde bodemafdichting van één component MC-Estrifan Color Protect en de gekleurde polyurethaanafdichting op basis van twee componenten MC-Estrifan Color Protect Pro. Producten op waterbasis zijn gemakkelijk in gebruik, doordat ze enkel kruiselings met een verfroller hoeven te worden aangebracht.
Opfrissen of een kleur geven
MC-Estrifan Color is een lazuur van één component en dient ter opfrissing of als kleurverandering en -vormgeving van zuigende, minerale ondergronden, zoals zichtbare dekvloeren, betonvloeren en betonnen of stenen plaveisel. Daarbij blijft de natuurlijke structuur van de ondergrond behouden. Door de vorst- en strooizoutbestendigheid kan MC-Estrifan Color ook worden toegepast op oppervlakken die aan de weersomstandigheden worden blootgesteld.
Een kleur geven en beschermen
MC-Estrifan Color Protect is bij uitstek geschikt als gekleurde bodemafdichting in kelders, opslagruimten en werkplaatsen. Daarnaast zorgt de hoge mechanische bestendigheid van de beschermlaag overal waar de vloer mechanisch belast wordt voor een betrouwbare oplossing. Het oppervlak met de beschermlaag is eveneens goed bestand tegen vlekken en is zeer gemakkelijk te reinigen.
MC-Estrifan Color Protect Pro is een gekleurde polyurethaanafdichting op basis van twee componenten. Vanwege de zeer hoge mechanische bestendigheid en de zeer goede chemische bestendigheid wordt deze afdichting vooral toegepast bij industriële vloeren. Het is het premium product van de nieuwe productfamilie en kan op basis van de zeer goede bestendigheid tegen weekmakers, vorst en strooizout bijvoorbeeld zelfs in garages en opslagplaatsen worden toegepast.


Beide producten voldoen aan de eisen van de AgBB (gezondheidsgerelateerde beoordeling van bouwproducten in Duitsland), vormen geen gevaar voor de gezondheid en kunnen daardoor zonder meer binnen worden toegepast.

Het premium product MC-Estrifan Color Protect Pro uit de gelijknamige nieuwe productfamilie van MC is vanwege de zeer hoge mechanische bestendigheid en zeer goede chemische bestendigheid bij uitstek geschikt voor industriële vloeren.© istock.com/aydinmutlu/MC-Bouwchemie 2018

Het premium product MC-Estrifan Color Protect Pro uit de gelijknamige nieuwe productfamilie van MC is vanwege de zeer hoge mechanische bestendigheid en zeer goede chemische bestendigheid bij uitstek geschikt voor industriële vloeren.
Het premium product MC-Estrifan Color Protect Pro uit de gelijknamige nieuwe productfamilie van MC is vanwege de zeer hoge mechanische bestendigheid en zeer goede chemische bestendigheid bij uitstek geschikt voor industriële vloeren.
© istock.com/aydinmutlu/MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123