Nieuwe, speciale reactiehars voor linerhechtingen

07.07.2018

De speciale twee-componenten reactiehars Konudur Flexfit onderscheidt zich omdat het eenvoudig kan worden verwerkt, bij het aanbrengen zeer bestendig is tegen vocht en bijzonder snel kan worden belast met water.
Eenvoudige en snelle verwerking - zeer bestendig

Na het mengen kan Konudur Flexfit gemakkelijk worden aangebracht met een troffel, spaan en spatel, ook boven het hoofd en zonder penetrante geuren. De stabiele spatelmassa van reactiehars beschikt over een goede hechting op alle droge en matvochtige, mineraalhoudende ondergronden van de riolering alsmede van droge GFK-laminaten en is chemisch en mechanisch uiterst bestendig. Na 25 tot 30 minuten is Konudur Flexfit bij gebruikelijke rioleringstemperaturen alweer geschikt voor belasting met water. Dat levert een duidelijke tijdwinst op voor de renovatie alsmede voor verkeersverstoringen en bemalingsstoptijden, en daardoor ook een kostenbesparing. De speciale reactiehars van MC blijft permanent flexibel en kan lengteveranderingen van de bekleding ten gevolge van krimp- of temperatuurinvloeden compenseren.
Naast de hechting van ter plaatse uithardende liners aan rioolwaterschachten, kan Konudur Flexfit zowel bij de handmatige koppeling van tijdelijke aanvoeren in de rioolwaterschachten en begaanbare rioolwaterkanalen evenals voor het vullen en afdichten van moffen, ook in continu overstroomde gebieden worden toegepast.
Konudur Flexfit CS – de cartouchevariant

MC-Bauchemie biedt de nieuwe reactiehars-spatelmassa ook aan in tweekamercartouche als Konudur Flexfit CS. Dit kan met het luchtaangedreven, twee-componenten handapplicatieapparaat van MC, de MC-Fastpack Power-Tool, direct ter plaatse, door middel van eenweg statische mengers en zonder apart doorroeren, worden aangebracht.
De productie van Konudur Flexfit alsmede Konudur Flexfit CS is gecertificeerd conform ISO 9001. Voor binnenbekledingssystemen is een DIBt-toelating aangevraagd als schachthechtingshars.

 

Na het mengen kan Konudur Flexfit gemakkelijk worden aangebracht met een troffel, spaan en spatel, ook boven het hoofd en zonder penetrante geuren.
Na het mengen kan Konudur Flexfit gemakkelijk worden aangebracht met een troffel, spaan en spatel, ook boven het hoofd en zonder penetrante geuren.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123