Plechtige opening van de nieuwe poedertoren in Brazilië

03.09.2018

Op 16 augustus 2018 heeft MC Brazilië, met meer dan 130 klanten, leveranciers, partners en vertegenwoordigers van verenigingen, de nieuwe mortelproductie van MC officieel geopend in Vargem Grande Paulista in São Paulo

Vóór de grote opening kregen de deelnemers eerst een interessante lezing aangeboden in het MC-evenementencentrum met gerenommeerde sprekers uit de bouwsector. Na het technische gedeelte van het evenement, leidden Jaques Pinto, Managing Director MC Brazil en Regional Director van MC in Latijns-Amerika, en Nicolaus Müller, Managing Director van de MC ondernemer groep, de deelnemers rond in de productielocatie van MC, waarna zij de ceremoniële opening van de poedertoren bijwoonden.

 

Met een hoogte van meer dan 47 meter heeft de nieuwe poedertoren van de MC een productiecapaciteit van meer dan 150.000 ton per jaar, met een volledig geautomatiseerde productie. “Met de nieuwe mortelproductie zullen we onze productiviteit verhogen en onze klanten een nog betere kwaliteit en beschikbaarheid van onze poederproducten bieden ", zegt Jacques Pinto, en daaraan toevoegend: "De extra capaciteit zal ons een belangrijk impuls geven voor verdere groei in de regio."

Plechtige opening van de nieuwe poedertoren in Brazilië
Plechtige opening van de nieuwe poedertoren in Brazilië
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123