Hartelijk welkom op onze nieuwe website

Screenshot website NL

MC-Bauchemie heeft een nieuwe website online gezet. Naast een modernere uitstraling willen wij u ook met een compacte en overzichtelijke navigatie snel toegang bieden tot informatie over onze onderneming en bedrijfsactiviteiten, oplossingen en producten.

Op de startpagina vindt u niet alleen actuele persberichten, nieuws en actuele referenties, maar ook  een snelle toegang tot de bedrijfsactiviteiten van MC-Bauchemie. Verder kunt u via de hoofdnavigatie in de vier hoofdrubrieken Onderneming, Oplossingen en Carrière meer informatie vinden.

In de rubriek Onderneming stellen wij u onze onderneming, onze bedrijfsfilosofie, onze wereldwijde standplaatsen en bedrijfsactiviteiten voor.

In de rubriek Oplossingen vindt u oplossingen voor verschillende werkzaamheden in de bouw en reparatie, evenals links naar de vereiste of passende producten, van beton- en morteladditieven en estrik-producten via de afdichting van bouwwerken en de renovatie van bestaande bouw tot de reparatie van beton, beschermende coatings, systemen voor het aanbrengen van vloercoatings en oplossingen voor de ondergrondse infrastructuur. Bovendien stellen wij u voor ieder werkgebied een selectie van referenties ter beschikking.

In de rubriek Producten vindt u een zoekfunctie waarmee u naar producten en de daarbij behorende technische specificatiebladen kunt zoeken. Pdf's van deze specificatiebladen vindt u ook nog een keer bij de downloads.

De nieuwe website wordt niet alleen afgerond met informatie over mogelijkheden om bij MC in dienst te komen en carrière te maken, maar ook met de actuele vacatures.

Als u vragen heeft of ons feedback wil geven over onze nieuwe website, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.