MC for Concrete Industry

Beton in alle opzichten verbeteren

Architecten, aannemers, planners of producenten van transportbeton, betonnen prefab delen en betonwaren, zij allen profiteren van de hoge mate van kwaliteit van onze toevoegingen voor beton en mortel, de middelen voor nabehandeling, scheidingsmiddelen en cosmetische preparaten voor beton.

Van technische adviezen over beton, preproductie-tests in laboratoria voor bouwmaterialen en de begeleiding bij beproevingen voor geschiktheid, tot en met het vaststellen van de doseringen en milieuvriendelijke levering van toevoegmiddelen voor beton met bulkwagens of wisselcontainers, wij bieden onze partners allround ondersteuning. Met onze moderne productsystemen die zijn toegesneden op de gewenste toepassingen zorgen wij ervoor dat niet alleen de kwaliteit en productie van beton en betondelen, maar ook de verwerking en nabehandeling vergemakkelijkt worden.

Snelle uitharding, uiteindelijke uitharding, dichtheid, weerstandsvermogen, conditie van oppervlakken of verwerking, met onze toevoegingen kan aan iedere specificatie van beton doelgericht worden voldaan. Onze middelen voor nabehandeling beschermen het verse beton tegen uitdrogen. Onze scheidingsmiddelen zorgen ervoor dat het beton zo goed vrijkomt uit de bekisting dat er kwalitatief uitstekende betonnen oppervlakken ontstaan. En voor het geval dat er tijdens het transport of op de bouwplaats beschadigingen optreden, hebben wij een uitgebreid programma aan cosmetische middelen voor beton om de beschadigingen alsnog ongedaan te maken voor een perfect eindresultaat.

Voor, bijvoorbeeld, de producenten van transportbeton, betonnen prefab delen en betonwaren kwalitatief voeren wij uitstekende en betrouwbare producten. Architecten en planners over de hele wereld bieden wij nieuwe mogelijkheden voor veeleisende en economische bouwprojecten en helpen hen beton in alle opzichten te verbeteren. U kunt met een gerust hart vertrouwen op de deskundigheid van onze adviseurs voor beton. Zij zullen met grote zorgvuldigheid uw vragen in behandeling nemen.


Onze Productgroepen

Additieven

Betonverfraaiing

Bouwplaatsproducten