MC-Bauchemie

MC for Buildings

MC knowhow voor meer kwaliteit en veiligheid in de bouw

De eisen die worden gesteld aan de constructie en gebruik van gebouwen zijn zeer veelzijdig. Met name bij de planning van projecten spelen timing, een ongestoord verloop, rentabiliteit en kwaliteit van de verschillende bouwfasen een grote rol. Onze adviseurs ondersteunen opdrachtgevers, architecten en planners al bij de planning en inschrijving en helpen hen de beste oplossingen te vinden voor hun taken.

Daarnaast zijn zij aanwezig op de bouwplaats om snel en flexibel op de eisen en uitdagingen te kunnen reageren. Indien nodig begeleiden zij ook de verwerkende bedrijven bij de uitvoering ter plaatse en verzekeren zo het succes van het werk. 

Onze partners die betrokken zijn bij bouwprojecten bieden wij gespecialiseerde productsystemen voor afdichting, bescherming en reparatie van industriële en particuliere bouwwerken. Daarbij horen niet alleen effectieve bitumineuze en bitumenvrije afdichtingssystemen en uiterst sterke coatingsystemen voor vloeren, wanden en plafonds, maar ook estrich-systemen, pleister- en mortelproducten. Ook voor de reparatie van historische bouwwerken beschikken wij over een hele serie productsystemen om de kostbare bouwwerken weer een perspectief op duurzaamheid te bieden. 

U kunt vertrouwen stellen in onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen en onze vakbekwame adviseurs. En u kunt bij ons terecht voor de nodige zekerheid voor uw projecten.